Esti aici: Despre noi
despre Aon

Despre noi

Aon Romania este subsidiara locala a Grupului Aon, leader mondial


Fiind unul dintre leaderii pietii brokerilor de asigurari, Aon Romania fiinteaza ca subsidiara locala a Grupului Aon, leader mondial in brokerajul de asigurari si reasigurari si consultanta in domeniul resurselor umane, de la sfarsitul anului 2005, cand Aon a achizitionat o companie locala de brokeraj, KARO, primul broker de asigurari licentiat in Romania la inceputul anilor 1990.

Misiunea noastra este sa ne pregatim clientii cat mai bine sa-si gestioneze riscurile, oferindu-le servicii si solutii de gestionare a riscurilor la standarde international de calitate.

Viziunea noastra este sa fim perceputi in mediul local de afaceri nu ca un broker de asigurari, ci ca Brokerul de Asigurari, pe care oricine ar dori sa il aiba drept partener.

Aon Romania este singurul broker din tara noastra care detine un certificat de calitate ISO 9001, obtinut inca din 2004. Totodata Aon Romania este membru fondator al Uniunii Nationale al Societatilor de Intermediere in Asigurari din Romania.

Punctele noastre forte

  • O echipa locala de profesionisti, cu o buna intelegere a riscurilor si cu activitati centrate pe nevoile clientilor
  • Structura operationala dezvoltatat pe industrii si linii de business, cu know-how specializat care confera posibilitati de reactie rapida si eficienta
  • Acces facil la resursele Grupuluii, atat la nivel regional cat si international, cat si la orice piete de asigurare, in functie de necesitati
  • Expertiza internationala in cele mai diverse domenii si experienta deosebita in piata de asigurari din Romania
  • Putere sporita de negociere prin prisma volumului de prime gestionate in piata locala de asigurari
  • Platforma IT unica, moderna, flexibila si “prietenoasa”, cu faciliati de raportare auto-definibile multiple
  • Subsidiara a leaderului mondial in domeniu, brand cu puternica recunoastere internationala (sponsor principal al echipei de footbal Manchester United)
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon