Esti aici: Despre noi > Aon Hewitt
newsletter Aon
title

Aon Best Employers Engagement Survey 2016

Ne bucurăm să vă anunțăm că am dat startul ediției Aon Best Employers România 2016!

Credem cu tărie că angajații sunt cei care ar trebui să decidă dacă angajatorul pentru care lucrează este sau nu “Best Employer”.

Vă invităm să participați la studiul Best Employers Romania 2016 pentru a vedea unde vă poziționează propriii angajați pe drumul către Best Employer.

Aon Hewitt - Consultanta resurse umane

Doriti sa fiti recunoscut ca Best Employer?

Alaturati-va Best Employers Study Romania 2015 si incepeti astazi calatoria!

Best Employers Study este un proiect in continua desfasurare, conceput pentru a sustine imbunatatirea implicarii profesionale a angajatilor dvs, eficienta echipei dvs de management, brandul de angajator si cultura organizationala, in asa fel incat toate acestea sa conduca spre o inalta performanta a afacerii companiei dvs. Cele mai bune practici in managementul talentelor va sunt puse la dispozitie, iar rezultatele companiei dvs vor fi comparate cu ale altor companii care aspira la titlul de sau sunt recunoscute ca Best Employer.

Porniti la drum catre performanta ridicata, participand la Best Employers Romania 2015

Best Employers Study 2013 Romania


Pentru a ajuta companiile sa obtina dezvoltare durabila, Aon Hewitt desfasoara anual cercetari la nivel mondial prin intermediul Best Employers Study. Studiul ofera o evaluare actuala a companiei, identificand zonele cu cel mai mare impact in cresterea performantei angajatilor, ofera posibilitatea de analize comparative la nivel local si regional si stabileste un top al celor mai buni angajatori in functie de acesti factori.

Incepand cu 2013, Romania se afla pe lista tarilor participante printr-un studiu organizat de Aon Romania, care se va incheia in luna noiembrie.

2013 Trends in Global Employee Engagement


Angajatii sunt o componenta cheie pentru orice organizatie, nivelul de implicare al acestora servind ca barometru privind starea de sanatate a companiei. Raportul ofera o perspectiva asupra tendintelor globale privind implicarea angajatilor in ultimii ani.

Examinand rezultatele studiului, angajatorii pot crea noi strategii privind motivarea, comportamentul si productivitatea angajatilor, contribuind la cresterea performantei afacerii. Concluziile oferite de raport sugereaza actiuni pe care liderii companiilor le pot intreprinde pentru a creste gradul de implicare al angajatilor, devenind mai bine pozitionati pentru succes.

The link between Employee Engagement & Customer Satisfaction


Why Does Employee Engagement Still Matter?


Aon Hewitt 2013


      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon