despre serviciile Aon

Despre serviciile noastre

Aon Romania furnizeaza servicii de consultanta in asigurari si management de risc, cu predilectie societatilor comerciale. Reprezentandu-si clientii in fata societatilor de asigurare, Aon urmareste obtinerea celor mai avantajoase conditii de asigurare pentru acestia, atat din punct de vedere al riscurilor acoperite, cat si al pretului si sigurantei financiare a asiguratorilor care preiau riscurile respective.

Serviciile noastre presupun o componenta consultativa semnificativa, prin care urmarim intelegerea afacerii clientului nostru in vederea:
  • identificarii corespunzatoare a expunerilor la risc,
  • analizei aprofundate a riscurilor identificate
  • evaluarii riscurilor respective, atat individual valoric, cat si comparativ prin prisma severitatii si a frecventei producerii lor
  • elaborarii unor propuneri si recomandari in vederea reducerii riscurilor si transferului lor catre societatile de asigurari

(de la caz la caz, aceste servicii pot fi incluse integral sau partial, in functie de natura riscurilor sau de optiunile clientilor)

Plasarea programului de asigurare o efectuam in concordanta cu decizia clientului si instructiunile sale, urmarind ulterior eficientizarea procesului de gestionare a politelor precum si efectuarea platii primei de asigurare, conform conditiilor convenite.

Atunci cand apar schimbari in profilul riscului, ne ocupam de implementarea acestor schimbari in programul de asigurare, astfel incat acesta sa reflecte permanent profilul real al riscului, din toate punctele de vedere.

In cazul producerii riscurilor asigurate, ne sprijinim clientii in vederea intocmirii documentatiei de dauna, pentru recuperarea integrala si rapida a despagubirilor necesare, in concordanta cu termenii si conditiile contractelor de asigurare incheiate. In acest scop, in functie de necesitati, ne asistam clientii si pe parcursul eventualelor negocieri cu asiguratorii si ne ingrijim ca obtinerea despagubirilor sa se faca in cel mai scurt timp.

      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon