Esti aici: Despre noi > FI EMEA Report
background

Raportul Aon privind Instituțiile Financiare din EMEA 2014

(2014 EMEA Financial Institutions Industry Report)

Înțelegerea și controlul riscurilor devine din ce în ce mai mult un factor critic de succes pentru instituțiile financiare. Pe măsură ce sectorul se luptă cu provocări din ce în ce mai complexe și riscuri emergente, Raportul Aon privind Instituțiile Financiare din EMEA 2014 oferă o analiză cuprinzătoare a domeniului pentru a susține instituțiile financiare în gestionarea pro-activă a riscurilor.

Raportul oferă observații în trei zone cheie: prioritățile de risc, piața asigurărilor și managementul riscurilor. Subliniind diferențele dintre EMEA și tendințele globale, raportul identifică zonele critice cheie ale instituțiilor financiare EMEA și demonstrează că gestionarea riscurilor este cheia în atingerea creșterii și profitabilității într-un mediu din ce în ce mai dificil.

Raportul este bazat pe Studiul Global al Aon privind Managementul Riscurilor și pe platforma sa privind Analiza Riscurilor la Nivel Global (GRIP), pe datele și sistemele analitice proprii ale Aon care oferă detalii bazate pe opinia colectivă a profesioniștilor din domeniul riscurilor și plasamentelor de asigurare din întreaga lume.

Pentru a descarca acest raport click aici