Esti aici: Despre noi > Noutati
By SuperUser Account on 5/24/2016
Studiile Aon Hewitt arata ca organizatiile cu un nivel ridicat de engagement (implicare profesionala) al angajatilor au turnover cu pana la 25% mai mic decat celelalte companii si ca pozitiile deschise sunt mai usor acoperite prin recrutarea internă, cu până la 40%. Prin urmare, engagement-ul cu siguranță este important!
By SuperUser Account on 4/11/2016

București, 11 aprile 2016 – Aon România, unul din principalii jucători pe piața de brokeri de asigurare și reasigurare din România, invită companiile interesate să se înscrie la cea de-a patra ediție a Best Employers Study, cercetarea care aduce recunoaștere publică organizațiilor ce au reușit să creeze medii de lucru extraordinare pentru angajații lor.

By SuperUser Account on 10/5/2015

Bucuresti, 05 Octombrie 2015 – lansat astazi de Aon, raportul Unratted Threads 2015 ofera o analiza aprofundata a riscurilor subevaluate, riscuri dezvaluite in raportul publicat recent de Aon, Global Risk Management Survey. In raport sunt analizate opiniile directorilor executivi din societatile captive de asigurari din peste 60 tari.

By SuperUser Account on 7/2/2015

Bucuresti, 02 Iulie 2015 – Aon Romania, sucursala locala a Aon plc. si parte a diviziei Aon Risk Solutions, partener de traditie al suitei de Evenimente Business Days, sustine un nou workshop privind gestionarea riscurilor in data de 02 Iulie a.c la Palace Congress Hall Iasi.

By SuperUser Account on 6/15/2015

Cercetarea realizata de Institutul Ponemon la cererea Aon exploreaza impactul financiar relativ generat de riscul cibernetic (cyber) comparand expunerea bunurilor intangibile (sisteme informatice) cu bunurile tangibile in cadrul organizatiilor din EMEA.

By SuperUser Account on 2/19/2015

Aon Romania a fost desemnata castigatoare in categoria BEST BROKER 2015 in cadrul galei Premiile Brokerilor de Asigurare 2015, desfasurata miercuri, 18 februarie a.c. in Clubul Tribute din Capitala.

By SuperUser Account on 12/10/2014
Raportul Aon privind Instituțiile Financiare din EMEA 2014 Înțelegerea și controlul riscurilor devine din ce în ce mai mult un factor critic de succes pentru instituțiile financiare. Pe măsură ce sectorul se luptă cu provocări din ce în ce mai complexe și riscuri emergente, Raportul Aon 2014 privind Instituțiile Financiare din EMEA oferă o analiză cuprinzătoare a domeniului pentru a susține instituțiile financiare în gestionarea pro-activă a riscurilor.

By SuperUser Account on 12/9/2014

Bucuresti, 4 Decembrie, 2014 – Aon plc (NYSE: AON), furnizorul mondial de solutii de risk management, consultant de resurse umane si servcii de outsourcing, a anuntat astazi ca Valentin Tuca, CEO pentru operatiunile Aon in Europa de Sud Est si Romania va parasi compania la data de 1 iunie 2015.

By SuperUser Account on 11/28/2014

București, 28 noiembrie 2014 –  Aon România, subsidiara locala a leaderului mondial in brokeraj de asigurari, consultant de risc si resurse umane si unul dintre cei mai mari brokeri din piata noastra de asiguari, a anunțat  rezultatele cercetării Best Employers Study 2014 în România. Decernarea premiilor pentru cei mai buni angajatori a avut loc în cadrul Galei organizate joi seara, la hotelul Hilton din București. 

By SuperUser Account on 11/5/2014

București 29 Octombrie 2014 – Aon Romania a organizat anul acesta a doua ediție a studiului „Best Employers Study” sub coordonarea Aon plc, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanță în domeniul resurselor umane. Rezultatele studiului vor fi făcute publice pe 27 noiembrie, în cadrul Best Employers 2014 Awards - Gala de premiere a celor mai buni angajatori din România.

By SuperUser Account on 11/5/2014

În cadrul recepţiei organizată la Palatul Cantacuzino din Bucureşti, Allianz-Tiriac Romania a primit distinctia "Cel mai Flexibil Asigurator 2014" în relaţia cu Aon Romania. In cadrul celei de-a patra editii a evenimentului Aon Cocktail Party, Aon Romania a acordat trofeul "Cel mai flexibil asigurator 2014"

By SuperUser Account on 12/5/2013

Luni 2 Decembrie 2013, Banca Nationala a Romaniei a fost gazda Galei premiilor Revistei “Piata Financiara” / Trustul FinMedia. In cadrul evenimentului, Aon Romania a primit distinctia “Brokerul Anului pentru Asigurari Corporate”.

By SuperUser Account on 12/2/2013
In cadrul evenimentului organizat la sfarsitul saptamanii trecute la Radisson Blue Hotel din Bucuresti – Gala Best Employers 2013 Romania – reprezentantii Aon Romania au anuntat rezultatele cercetarii Best Employers Study 2013 in Romania si au decernat premiile castigatorilor pe anul in curs. Distinctiile au fost acordate pe trei categorii de companii, in functie de numarul angajatilor. Pe langa aceastea s-a acordat si un premiu special, pentru cel mai bun angajator din industria IT din Romania.
By SuperUser Account on 10/7/2013
În cadrul recepţiei organizată în 03 Octombrie 2013 la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, Generali Romania a fost desemnat "Cel Mai Flexibil Asigurator 2013" în relaţia cu Aon Romania.
By SuperUser Account on 12/18/2012
Faptul ca angajatii sunt cel mai important activ al unei companii este considerat un cliseu al zilelor noastre, insa studiul Best Employer 2012 din Europa Centrala si de Est a demonstrat inca odata ca aceasta declaratie este adevarata si ca bunele practici in materie de resurse umane, remunerarea si pachetele de beneficii, precum si un bun management, conduc la un grad mare de implicare al angajatilor care se transpune in rezultate financiare excelente pentru compania din care fac parte.
By SuperUser Account on 12/13/2012
Prestigioasa revista de business Global Finance a anuntat castigatorii premiilor pentru “Cei mai buni furnizori de Risc Management din lume” in anul 2012, care include subcategoriile “Cei mai buni Asiguratori” si “Cei mai buni Furnizori de solutii derivate”.
By SuperUser Account on 11/29/2012
Marcand lansarea platformei online de vanzare a politelor RCA cec.aon.ro , Campania se adreseaza persoanelor fizice si juridice, proprietari sau utilizatori ai unui autovehiculul inmatriculat in Romania.
By SuperUser Account on 11/14/2012
Din 8 noiembrie 2012, persoanele fizice si juridice interesate de achizitionarea unei polite RCA o pot comanda intrand pe www.likeit.ro, in sectiunea 'Asigurari'.

By SuperUser Account on 10/26/2012

Bucuresti si Sofia, Octombrie 2012 - Aon plc (NYSE: AON) a anuntat astazi ca incepand cu 1 noiembrie 2012, Valentin Tuca, in prezent CEO al Aon Romania, va prelua conducerea operatiunilor Aon din Europa de Sud Est, regiune care include pe langa subsidiarele din Romania si Bulgaria, birouri corespondente in Serbia, Macedonia, Kosovo, Albania si Moldova. Fostul CEO al Aon Bulgaria, Hristo Borissov, va prelua conducerea birourilor Aon din Cehia si Slovacia.

Unul din membrii echipei de la Sofia, Rumiana Boseva, a fost numit Branch Manager pentru Aon Bulgaria, cu raportare directa catre Valentin Tuca.

By SuperUser Account on 9/20/2012

Joi seara, 20 septembrie 2012, in atmosfera rafinata si distinsa a resedintei ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa Mark H. Gitenstein, a avut loc premierea celui mai flexibil asigurator in relatia cu Aon. Evenimentul, aflat la prima editie, a reunit lideri si specialisti ai pietei de asigurari, precum si membrii echipei de management ai Aon Romania.

Lansat anul trecut, acest trofeu pentru flexibilitate are la baza ideea ca brokerul, ca si consultant in materie de riscuri si asigurari, are nevoie de sprijinul partenerilor sai –asiguratorii, pentru a le oferi clientilor sai solutii creative, care sa raspunda adecvat particularitatilor fiecarui profil de risc.

By SuperUser Account on 7/4/2012

Marti, 26 iunie 2012, in cadrul evenimentului ce a marcat a 11-a aniversare a Senatului Studentilor din ASE precum si infintarea Uniunii Studentilor ASE din Bucuresti, Aon Romania a primit prima distinctie a serii, “Diploma pentru sustinerea initiativelor studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a proiectelor destinate acestora”.

By SuperUser Account on 6/25/2012

Aon Romania, impreuna cu colegii din intrega lume, s-au angajat sa presteze 25.000 ore de munca in serviciul comunitatii

By SuperUser Account on 5/29/2012

Mai ai putin pana iti termini studiile si te preocupa gasirea unui loc de munca?

Vrei sa iei contact cu un mediu de lucru profesionist?

Ti-ar prinde bine o sursa suplimentara de venit?

By SuperUser Account on 3/22/2012
Evenimentul este initiat de Aon Romania, ca parte a campaniei globale cu acelasi nume. Aceasta campanie se desfasoara pe parcursul a opt luni si jumatate, avand drept simbol o minge de fotbal care traverseaza 63 tari, urmand a se opri in 195 birouri Aon.
By SuperUser Account on 2/16/2012
Excelenta in intermedierea in asigurari a fost celebrata in cadrul acestui eveniment care a intrat deja in istoria pietei de profil.
By SuperUser Account on 2/9/2012

Interesul pentru asigurarea riscurilor politice este in crestere

In timp ce lucrurile au inceput sa se linisteasca in unele tari afectate de primavara araba, rezultatul acestor tensiuni a impulsionat sau intensificat protestele in zeci de tari, atat in interiorul regiunii cat si in alte zone. Potrivit Hartii Riscurilor Politice 2012 lansate astazi de Aon, aceasta produce ingrijorare pentru afacerile care au operatiuni in acele tari.

By SuperUser Account on 1/18/2012

Descriind-o ca pe un pas important in strategia de crestere a companiei la nivel mondial, AON Corporation (NYSE: AON), furnizor mondial de solutii de management de risc si resurse umane, a anuntat ca isi va muta sediul central la Londra.

By SuperUser Account on 12/8/2011

Joi, 8 decembrie 2011, in ambianta selecta a unuia dintre saloanele elegante ale unui restaurant din Bucuresti, cu ocazia apropiatelor sarbatori, Aon Romania a organizat o receptie in onoarea clientilor sai. La eveniment au luat parte peste 150 de persoane, inclusiv cea mai mare parte din anagajatii companiei.

By SuperUser Account on 11/14/2011

"Un rău nu vine niciodată singur", spune înţelepciunea populară românească, iar fenomenul agravării riscurilor operaţionale în cadrul instituţiilor financiare din cauza crizei economice este încă o dovadă a acestei zicale.

      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon