Esti aici: Despre noi > Noutati

Joi 22 martie ora 15:00, Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti va fi gazda unui eveniment inedit: “Pass it On” (“Paseaza”)

Mar 22


3/22/2012  RssIcon

Destinatia finala este Londra, unde se afla in prezent sediul central al Aon si unde mingea urmeaza sa ajunga in luna iunie cand compania va aniversa 25 de ani de la infiintare.

Aon este sponsorul principal al echipei de fotbal Manchester United si aceasta asociere sta si la baza campaniei in discutie, prin care leaderul mondial al firmelor de brokeraj si consultanta in asigurari isi propune sa reflecte modul in care angajatii Aon din intreaga lume se implica si in activitati derulate in folosul comunitatilor din care fac parte.

In cadrul evenimentului de la ASE, managementul Aon Romania va “pasa” o minge de fotbal catre reprezentantii studentilor, simbolizand astfel transferul valorilor sale fundamentale: inovatia si profesionalismul - doua dintre acele valori care au propulsat Aon in pozitia de leader mondial in industria brokerajului de asigurari.

Aon Romania a ales sa transmita aceste valori studentilor din ASE ca un imbold spre excelenta si profesionalism, ei fiind leaderii de maine ai mediului nostru economic. Totodata, Aon Romania va lansa cu aceasta ocazie un program de stagii de lucru pe timpul verii, in cadrul biroului Aon din Bucuresti, stagii ce vor fi oferite anual studentilor cu rezultate exceptionale din anii terminali.


Aon este lider mondial in furnizarea de servicii de brokeraj in asigurari si reasigurari, management de risc si consultanta pentru beneficii ale angajatilor, si detine in acest moment, o retea de 61.000 de specialisti, cu 600 de birouri in 120 de tari din intreaga lume.

In Romania, Aon este prezent de la sfarsitul anului 2005, compania numarandu-se printre cele mai mari firme locale de brokeraj de asigurari.Bucuresti, 20 martie 2012

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon