Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Cocktail Party

Sep 20


9/20/2012  RssIcon

Aon Romania a decernat companiei Omniasig trofeul pentru
"Cel mai flexibil asigurator"

Aon Winners Team

Joi seara, 20 septembrie 2012, in atmosfera rafinata si distinsa a resedintei ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Excelenta Sa Mark H. Gitenstein, a avut loc premierea celui mai flexibil asigurator in relatia cu Aon. Evenimentul, aflat la prima editie, a reunit lideri si specialisti ai pietei de asigurari, precum si membrii echipei de management ai Aon Romania.

Lansat anul trecut, acest trofeu pentru flexibilitate are la baza ideea ca brokerul, ca si consultant in materie de riscuri si asigurari, are nevoie de sprijinul partenerilor sai –asiguratorii, pentru a le oferi clientilor sai solutii creative, care sa raspunda adecvat particularitatilor fiecarui profil de risc.

Aon Trofeu

In baza acestor considerente, au fost nominalizati trei asiguratori pentru castigarea trofeului pentru “Cel mai flexibil asigurator 2012”, respectiv Allianz Tiriac Asigurari, Generali Asigurari SA si Omniasig – VIG, ultimul fiind declarat castigator.

“Flexibilitatea este pentru noi sinonima cu a fi deschis, receptiv, inovativ, inseamna sa te adaptezi la cerintele pietei acolo unde este necesar sau atunci cand acest lucru se impune in favoarea clientlori nostri comuni”, a declarat Adriana Grecu, CBO Aon Romania.

In cadrul aceluiasi eveniment, Valentin Tuca, CEO Aon Romania, a promis ca in continuare asiguratorii vor fi provocati profesional pentru gasirea de solutii creative in favoarea clientilor comuni si a anuntat lansarea parteneriatului cu societatea Pavalascu Risk Consultants, reprezentantul local al Crawford&Company, liderul mondial in domeniul regularizarii daunelor in asigurari. Acest parteneriat strategic si exclusiv pe piata romaneasca de asigurari, denota preocuparea continua a Aon Romania de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate si la standarde internationale, incepand cu plasamentul riscului si pana la solutionarea daunelor.

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de solutii de management de risc, brokeraj de asigurari si reasigurari, beneficii pentru angajati sii servicii de outsourcing. Prin cei 62.000 angajati in toată lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitati http://www.aon.ro/

In Romania, Aon este prezent de la sfarsitul anului 2005, compania numarandu-se printre cele mai mari firme locale de brokeraj de asigurari.


Aon Romania

Bucuresti, 21 septembrie 2012

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon