Esti aici: Despre noi > Noutati

In opinia Global Finance, Aon este “Cel mai bun Broker”din Europa Centrala si de Est in 2012, iar Aon Romania castiga trofeul “Brokerul Anului Asigurari Corporate”din partea revistei Piata Financiara

Dec 13


12/13/2012  RssIcon

Prestigioasa revista de business Global Finance a anuntat castigatorii premiilor pentru “Cei mai buni furnizori de Risc Management din lume” in anul 2012, care include subcategoriile “Cei mai buni Asiguratori” si “Cei mai buni Furnizori de solutii derivate”.

Aon a fost desemnat ca fiind “Cel mai bun Broker” din Europa Centrala si de Est, in conditiile in care, asa cum a declarat Onno Janssen, CEO Aon Risk Solution CEE, CIS & Greece, “operatiunile sale au evoluat de la o retea de servicii pentru clientii internationali catre o segmentare mai concreta a acestora, oferind in acelasi timp servicii de calitate si clientilor din segmentele de nisa.”

Identificarea castigatorilor de anul acesta a fost facuta de o echipa alcatuita din 14 experti din domeniul financiar si de risc management, care, alaturi de editorii revistei Global Finance, au analizat raspunsurile a peste 1.400 cititori din toata lumea.

La nivel local, in cadrul cadrul ceremoniei Gala Premiilor “Piata Financiara”, organizata marti, 11 decembrie, la sediul BNR, Aon Romania a primit premiul “Brokerul Anului Asigurari Corporate”, pentru rezultate, profesionalism si beneficiile aduse clientilor.


Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de solutii de management de risc, brokeraj de asigurari si reasigurari, beneficii pentru angajati sii servicii de outsourcing. Prin cei 62.000 angajati in toată lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitati http://www.aon.ro/

In Romania, Aon este prezent de la sfarsitul anului 2005, compania numarandu-se printre cele mai mari firme locale de brokeraj de asigurari.


Bucuresti, 13 decembrie 2012

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon