Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Romania a desemnat Generali Romania "Cel mai flexibil asigurator 2013"

Oct 7


10/7/2013  RssIcon

În cadrul recepţiei organizată în 03 Octombrie 2013 la Palatul Cesianu-Racoviţă din Bucureşti, Generali Romania a fost desemnat "Cel Mai Flexibil Asigurator 2013" în relaţia cu Aon Romania.

Aflată la cea de a treia sa ediţie, Aon Cocktail Party este evenimentul prin care Aon Romania, subsidiara locală a celui mai mare broker din lume, îşi exprimă gratitudinea şi aprecierea faţă de partenerii săi, companiile de asigurări, fără de al căror suport şi solicitudine n-ar putea să-şi servească în cel mai bun mod clienţii. În acordurile discrete ale unui cvartet de coarde, spaţiul elegant şi generos al palatului Cesianu-Racoviţă a găzduit peste 70 participanţi din rândul top-managementului companiilor de asigurare, reprezentanţi de frunte ai ASF, precum şi ai mass-mediei. "Mulţumim partenerilor noştri pentru promptitudinea şi profesionalismul lor, cu ajutorul cărora putem rezolva solicitările clienţilor noştri. Ca broker de asigurări profesionist şi orientat către clienţi, apreciem în mod deosebit deschiderea asiguratorilor de a răspunde nevoilor particulare ale clienţilor noştri" a subliniat Valentin TUCĂ, CEO al Aon România, Bulgaria şi Europa de Sud-Est. În cadrul evenimentului, conform tradiţiei, a fost acordat trofeul "Cel mai flexibil asigurator 2013", distincţie oferită în acest an companiei Generali Romania.

"Noi (Aon Romania, n.r.) vrem mereu mai repede şi mai bine, cerem mult de la Dvs. în numele clienţilor noştri şi dorim să vă mulţumim încă o dată, pe această cale, pentru receptivitatea şi rapiditatea cu care daţi curs solicitărilor noastre de fiecare dată" a declarat Adriana GRECU, CBO Aon Romania. "Desemnarea câştigătorului acestui trofeu urmează etape stricte de selecţie pe baza unor studii realizate de către Aon, cât şi în urma unor sondaje în rândul angajaţilor Aon Romania, având drept criterii viteza de reacţie, implicarea în proiecte speciale, servicii after-sale şi deschiderea faţă de crearea de produse personalizate, conform nevoilor particulare ale clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare client este special, cu nevoi specifice şi riscuri proprii şi ne bucurăm să constatăm că dorinţele de a veni în întâmpinarea solicitărilor lor au mereu ecoul dorit din partea partenerilor noştri, asiguratorii", a adăugat Adriana GRECU.

După primirea disctincţiei, Adrian MARIN, CEO Generali Romania a declarat: "Suntem onoraţi să fim câştigătorul de anul acesta al Trofeului 'Cel mai flexibil asigurator', acordat de Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din piaţă. Apreciem acest premiu, cu atât mai mult cu cât este rezultatul unor survey-uri făcute de Aon, după criterii de eficienţă. Aşadar, în accepţiunea Aon, flexibilitatea nu înseamnă comisioane mari şi onorarea unor cereri neprofesionale, ci dimpotrivă este definită prin "creativitate şi deschidere pentru soluţii personalizate furnizate de Generali pentru clienţii Aon Romania, în decursul ultimelor 12 luni". Am obţinut acest premiu pentru că, într-adevăr, răspundem cu promptitudine şi profesionalism, creăm produse tailor-made pentru clienţii brokerilor care, în general, au nevoie de asigurări speciale pentru riscuri speciale", a adăugat liderul Generali Romania.

Locaţia aleasă, Palatul Cesianu-Racoviţă, nu a fost întâmplătoare: o clădire cu o istorie fascinantă, redată astăzi unei funcţii nobile, aceea de a adăposti opere de artă şi o activitate dedicată dezvoltării pieţei româneşti de artă, Galeria Artmark. Aon are, la rândul sau, o frumoasă istorie în spate, iar Aon Romania, bazându-se pe o echipa puternică de specialişti cu o bogată experienţă profesională, îşi propune să vină în sprijinul dezvoltării pieţei locale de asigurare. Pentru aceasta însă, Aon România are nevoie şi de suportul nemijlocit al partenerilor săi, asiguratorii. "O asemenea locaţie, în care arta e la ea acasă, e perfectă pentru evenimentul unei companii ca Aon Romania, care a dus brokerajul de asigurări la nivel de artă", a ţinut să precizeze şeful Generali Romania.

"Pentru Aon, pe lângă profesionalismul, etica şi securitatea financiară pe care un asigurator serios trebuie să le aibă subînţelese, flexibilitatea este cea mai importantă. Doar astfel ne putem exercita creativitatea în a reinventa soluţii optime pentru clienţii noştri. Această este esenţa valorii pe care o adăugăm celor care aleg să apeleze la serviciile noastre", a adugat Valentin TUCĂ, în motivaţia acordării acestei distincţii.

"După ce anul trecut a fost acordat primul trofeu, câştigat de Omniasig VIG, ne-am bucurat să constatăm că în acest an clasamentul final a fost mult mai strâns. Acest fapt ne dovedeşte încă o dată că deschiderea şi acţiunile companiilor de asigurare sunt pe măsura aşteptărilor clienţilor noştri comuni şi că ne aflăm pe drumul cel bun în dezvoltarea pieţei locale, în beneficiul tuturor companiilor implicate, cât şi a economiei în ansamblu, prin mijloacele noastre modeste", a adăugat liderul Aon Romania, în încheierea discursului său.

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial în furnizarea de soluţii de management de risc, brokeraj de asigurări şi reasigurări şi consultanţă în domeniul resurselor umane. Prin cei 65.000 angajaţi în toată lumea, Aon acordă cele mai bune servicii clienţilor săi din peste 120 de ţări, combinând soluţii de risc inovatoare şi eficiente cu expertiza tehnică a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit în mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurări, cel mai bun intermediar în reasigurări, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajaţi si manager de captive de către surse multiple din industria de profil.

În România, Aon este prezent de la sfârşitul anului 2005, Aon Romania numărându-se printre cele mai mari firme locale de brokeraj de asigurări, reasigurări şi consultanţă privind resursele umane. Pentru mai multe informaţii despre Aon, vizitaţi www.aon.ro

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon