Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Romania, desemnata Brokerul Anului in Asigurari Corporate in cadrul Galei Premiilor Piata Financiara

Dec 5


12/5/2013  RssIcon

Luni 2 Decembrie 2013, Banca Nationala a Romaniei a fost gazda Galei premiilor Revistei “Piata Financiara” / Trustul FinMedia. In cadrul evenimentului, Aon Romania a primit distinctia “Brokerul Anului pentru Asigurari Corporate”.

Aon Romania - Brokerul Anului in Asigurari Corporate

Distinctia a fost acordata avand in vedere ponderea volumului de business corporate in total cifra de afaceri, precum si indicele cresterii relative a veniturilor in 2013 fata de anul anterior. Pentru segmentul de retail, distinctia a revenit unei companii locale, Safety Broker.

Bucurandu-se de participarea celor mai importanti lideri ai pietei financiare – banci, companii de asigurari, administratori de fonduri de investitii sau fonduri de pensii si companii de leasing, evenimentul a marcat aniversarea a 18 ani de activitate a revistei “Piata Financiara”.

Premiile acordate au recunoscut performantele pe anul 2013 ale celor mai de succes companii active in industria financiara din Romania. Printre personalitatile premiate s-a aflat si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a primit Premiul de excelenta pentru intreaga sa activitate.

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de solutii de management de risc, brokeraj de asigurari si reasigurari si consultanta in domeniul resurselor umane. Prin cei 65.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit in mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Aon este sponsor principal al echipei Manchester United.

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii de calitate pentru brokerajul in asigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii din domeniul comercial si industrial, autoritati sau institutii financiare. Companie infiintata in 1991, subsidiara a grupului Aon din 2005, Aon Romania este cea mai mare operatiune din Regiunea Europa de Sud-Est, din care mai fac parte Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo si Moldova. Aon Romania detine certificatul de management al calitatii ISO 9001/2000. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati www.aon.ro

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon