Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Romania a desemnat Allianz-Tiriac Asigurari "Cel mai Flexibil Asigurator 2014"

Nov 5


11/5/2014  RssIcon

În cadrul recepţiei organizată la Palatul Cantacuzino din Bucureşti, Allianz-Tiriac Romania a primit distinctia "Cel mai Flexibil Asigurator 2014" în relaţia cu Aon Romania

Reprezentanti Allianz-Tiriac Romania, dupa primirea trofeului Cel mai Flexibil Asigurator 2014, impreuna cu Adriana Grecu si Valentin Tuca, din partea Aon Romania,

In cadrul celei de-a patra editii a evenimentului Aon Cocktail Party, Aon Romania a acordat trofeul "Cel mai flexibil asigurator 2014" companiei Allianz-Tiriac Romania. Eveniment devenit traditie, Aon Cocktail Party este organizat anual de catre Aon Romania in cinstea partenerilor sai, companiile de asigurari, pentru a exprima aprecierea si recunostinta pentru receptivitatea si rapiditatea fata de solicitarile Aon, efectuate in numele clientilor sai. Locatia distinsa si plina de istorie a palatului Cantacuzino a gazduit peste 80 participanti din randul top-managamentul companiilor de asigurare, precum si reprezentanti ai mass-media.

„Mulţumim partenerilor noştri pentru promptitudinea şi profesionalismul lor, cu ajutorul cărora putem rezolva solicitările clienţilor noştri. Ca broker de asigurări profesionist şi orientat către clienţi, apreciem în mod deosebit deschiderea asiguratorilor de a răspunde nevoilor particulare ale clienţilor noştri” a subliniat Valentin TUCĂ, CEO al Aon România, Bulgaria şi Europa de Sud-Est. "Pentru Aon, pe lângă profesionalismul, etica şi securitatea financiară pe care un asigurator serios trebuie să le aibă subînţelese, flexibilitatea este cea mai importantă. Doar astfel ne putem exercita creativitatea în a reinventa soluţii optime pentru clienţii noştri. Această este esenţa valorii pe care o adăugăm celor care aleg să apeleze la serviciile noastre", a adaugat Valentin TUCĂ, în motivaţia acordării acestei distincţii.

“Desemnarea câştigătorului acestui trofeu urmează etape stricte de selecţie pe baza unor studii realizate de către Aon, cât şi în urma unor sondaje în rândul angajaţilor Aon Romania, având drept criterii viteza de reacţie, implicarea în proiecte speciale, servicii post-vanzare şi deschiderea faţă de crearea de produse personalizate, conform nevoilor particulare ale clienţilor noştri. Pentru noi, fiecare client este special, cu nevoi specifice şi riscuri proprii şi ne bucurăm să constatăm că dorinţele de a veni în întâmpinarea solicitărilor lor au mereu ecoul dorit din partea partenerilor noştri, asiguratorii", a adăugat Adriana GRECU, CBO Aon Romania.

„ Apreciem si va multumim pentru acest premiu, mai ales ca este obtinut in urma unor sondaje pe baza de eficienta din partea colaboratorilor nostri”, a declarat Virgil Soncutean, Director Vanzari Allianz-Tiriac Romania. „Ne simtim onorati de castigarea acestui trofeu si motivati in acelasi timp sa dezvoltam relatiile, deja cu o istorie frumoasa in spate, dintre noi. Nu in ultimul rand dorim sa multumim la randul nostru companiei Aon, care raspunde intotdeauna cu receptivitate si deschidere la propunerile noastre si va felicitam pentru echipa minunata pe care o aveti.”

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon