Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Romania desemnata PLATINUM BROKER 2015 la gala Premiile Brokerilor de Asigurare

Feb 19


2/19/2015  RssIcon


Bucuresti, 19 Februarie, 2015: Aon Romania a fost desemnata castigatoare in categoria BEST BROKER 2015 in cadrul galei Premiile Brokerilor de Asigurare 2015, desfasurata miercuri, 18 februarie a.c. in Clubul Tribute din Capitala.Premiile BEST BROKER recompenseaza societatile de intermediere de pe piata din Romania in functie de volumul de prime intermediate in anul 2014. Inregistrand aproape 13 milioane euro in primele noua luni ale anului trecut, Aon Romania se situeaza pe locul 2 in categoria brokerilor de asigurari corporate dupa volumul de prime intermediate.

In cadrul ceremoniei au fost acordate mai multe tipuri de distinctii, pentru rezultatele inregistrate in anul precedent, precum si pentru profesionalism. Acestea au inclus Trofeele XPRIMM pentru Excelenta, Premiile BEST BROKER, Premiile XPRIMM pentru contributia la dezvoltarea pietei de brokeraj si Premiile Speciale XPRIMM.

Gala Premiilor Brokerilor de Asigurare, aflata la a patra editie, a reunit si in acest an profesionisti din pietele de intermediere si de asigurari, dar si din domeniile conexe. Incepand cu lansarea in 2012, in cadrul evenimentului este recompensata performanta companiilor si specialistilor din piata romaneasca de intermediere in asigurari.

In primele noua luni ale anului 2014, valoarea primelor brute subscrise intermediate de brokerii de asigurare si/sau reasigurare a fost de 3,30 miliarde lei, in crestere cu 12,79% fata de aceeasi perioada a anului 2013, conform raportului publicat de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Ponderea primelor brute intermediate in total prime brute subscrise la nivelul intregii piete (AV+AG) a fost de 55,88% fata de 47,51% in intervalul similar al anului anterior.

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii , autoritati sau institutii financiare. Infiintata in 1991, este subsidiara locala a grupului Aon plc (NYSE: AON), lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon