Esti aici: Despre noi > Noutati

2015 EMEA Cyber Impact Report

Jun 15


6/15/2015  RssIcon

Bucuresti, 15 Iunie 2015 – Cercetarea realizata de Institutul Ponemon la cererea Aon exploreaza impactul financiar relativ generat de riscul cibernetic (cyber) comparand expunerea bunurilor intangibile (sisteme informatice) cu bunurile tangibile in cadrul organizatiilor din EMEA.

Concluziile raportului ajuta managerii de risc și liderii de companii din cadrul EMEA in avea o imagine completa asupra profilul de risc al organizatiilor lor. Bazat pe mai mult de 500 de interviuri cu organizații din intreaga regiune, raportul ofera o perspectiva actualizata asupra riscurilor cibernetice in EMEA.

Pentru a descarca raportul, faceți click aici.

    Printre principalele concluzii ale raportului 2015 EMEA Cyber Impact Report se numara:

  • activele tehnologice/informatice sunt cu 38% mai expuse decât activele corporale
  • mai mult de o treime (38%) din organizatii au experimentat o pierdere materiala sau o intrerupere a activitatii ce a generat pierderi semnificative din cauza unui atac sau incalcari asupra securitatii datelor in ultimele 24 de luni
  • 38% din organizatiile din EMEA considera riscul cibernetic in top 5 riscuri la care sunt expuse afacerile, si mai mult chiar se așteapta ca nivelul de expunere la risc cibernetic pentru a crește în următorii câțiva ani.

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati si institutii financiare. Infiintata in 1991, este subsidiara locala si cea mai mare operatiune din Europa de Sud-Est a grupului Aon plc (NYSE: AON), lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon