Esti aici: Despre noi > Noutati

Aon Romania sustine un nou workshop privind gestionarea riscurilor la Business Days Iasi, disponibil live in mediul online

Jul 2


7/2/2015  RssIcon

Bucuresti, 02 Iulie 2015 – Aon Romania, sucursala locala a Aon plc. si parte a diviziei Aon Risk Solutions, partener de traditie al suitei de Evenimente Business Days, sustine un nou workshop privind gestionarea riscurilor in data de 02 Iulie a.c la Palace Congress Hall Iasi.

Aon Romania este reprezentata la editia 19 a evenimentului Business Days de Mircea Baciu, Area Manager Cluj, care va sustine workshop-ul Gestionarea riscurilor, rezolvarea problemelor si manangementul schimbarii, ce va avea loc in 02.07.2015, intre orele 16:30 - 18:10, la sala Librarium, Palace Congress Hall din incinta Palas Iasi.

Atat worksop-ul sustinut de reprezentantul Aon Romania cat si conferintele, dezbaterile si mesele rotunde ale Business Days pot fi urmarite live, online pe site-ul organizatorului, cu incepere de la ora 9:00. Transmisiunea este gratuita si este asigurata de IBS TV.

Pentru a vedea acest stream dati click pe linkul de mai jos: http://www.businessdays.ro/Live/Live-Basic

Despre Aon:

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit in mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Vizitati aon.com pentru mai multe informatii despre Aon si aon.com/manchesterunited pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester United.

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare corporate din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati si institutii financiare. Companie infiintata in 1991, subsidiara a grupului Aon din 2005, este in prezent cea mai mare operatiune din regiunea Europa de Sud-Est. Aon Romania detine certificatul de management al calitatii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati aon.ro

Business Days
Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania. Suita de evenimente Business Days se desfasoara anual in patru locatii strategice din tara: Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon