Esti aici: Despre noi > Noutati

Comunicat de presa

Dec 8


12/8/2011  RssIconJoi, 8 decembrie 2011, in ambianta selecta a unuia dintre saloanele elegante ale unui restaurant din Bucuresti, cu ocazia apropiatelor sarbatori, Aon Romania a organizat o receptie in onoarea clientilor sai. La eveniment au luat parte peste 150 de persoane, inclusiv cea mai mare parte din anagajatii companiei.

Cu aceasta ocazie, Valentin Tuca – CEO Aon Romania a lansat “Aon Focus”, newsletter editat de subsidiara locala a companiei Aon. Acest buletin informativ va avea drept obiectiv prezentarea de informatii si studii ale profesionistilor Aon in domeniul consultantei de asigurari si al managementului de risc.

Prin intermediul acestui buletin cu frecventa trimestriala, Aon isi doreste o comunicare eficienta si rapida cu clientii sai, astfel incat acestia sa fie cat mai bine informati in vederea gasirii celor mai potrivite solutii pentru riscurile cu care se confrunta.

Aon Romania este subsidiara locala a grupului Aon si furnizeaza servicii profesionale de consultanta in asigurari si reasigurari, maangementul riscurilor, beneficii angajati, atat pentru sectorul public, cat si privat. Aon Romania este singurul broker de asigurari certificat ISO.

Aon Corporation (indicativ bursier NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de servicii de brokeraj in asigurari si reasigurari, management de risc si consultanta in domeniul resurselor umane.

Printr-o retea de circa 59,000 de angajati din intreaga lume, Aon furnizeaza valoare adaugata clientilor sai prin solutii inovative si eficiente de management de risc si de eficientizare a productivitatii muncii. Resursele sectoriale globale si experienta tehnica a specialistilor Aon sunt furnizate localin peste 120 de tari. Numit cel mai bun broker din lume de catre publicatia Euromoney in 2008, 2009 si 2010 si in 2010 de catre Insurance Survey, Aon s-a clasat si in fruntea listei publicatiei Business Insurance intocmita pentru brokerii de retail, in 2008 si 2009.

A.M. Best a clasat Aon pe numarul 1 in lume printre brokerii de asigurari clasati prin prisma venitrilor din anii 2007, 2008 si 2009 si Aon a fost votat cel mai bun intermediar in perioada 2007-2010, cel ami bun intrmediar in reasigurari in perioada 2006 – 2010, cel mai bun manager de captive in 2009 si 2010 su cel mai bun consultant in aterie de beneficii angajati intre 2007 si 2009 de catre cititorii revistei Business Insurance.

Vizitati aon.com si aon.ro pentru mai multe informatii.

Tags:
Categories:
Location: Blogs Parent Separator Noutati
      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon