Esti aici: Despre noi > Presa
presa Aon

Un nou raport Aon identifică riscurile cheie specifice instituțiilor financiare în zona EMEA


Bucuresti, 10 Dec. 2014:Aon Risk Solutions, divizia globala de management al riscului a Aon plc (NYSE: AON), a publicat astăzi un raport destinat institutiilor financiare, scoțând în evidență cei mai frecvenți factori de risc cu care se confruntă aceasta industrie in regiune. Pe măsură ce sectorul se luptă cu provocări din ce în ce mai complexe și riscuri emergente, Raportul Aon privind Instituțiile Financiare din EMEA 2014 (2014 EMEA Financial Institutions Industry Report) oferă o analiză cuprinzătoare a domeniului pentru a susține instituțiile financiare în gestionarea pro-activă a riscurilor.

Citeste articolul

Romania Libera

Best Employer Study: creșterea performanței companiei prin mai buna implicare a angajaților


04 Noiembrie 2014: Aon Romania, unul din principalii jucători pe piața de brokeri de asigurare și reasigurare din România, organizează anul acesta a doua ediție a studiului „Best Employers Study” sub coordonarea Aon plc, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanță în domeniul resurselor umane. Rezultatele studiului vor fi făcute publice pe 27 noiembrie, în cadrul Galei de premiere a celor mai buni angajatori din România.

Citeste articolul

Adevarul

Aon Romania: Best Employer Study - Creşterea performanţei companiei prin mai buna implicare a angajaţilor


30 Octombrie 2014: Aon Romania, unul din principalii jucători pe piaţa de brokeri de asigurare şi reasigurare din România, organizează anul acesta a doua ediţie a studiului „Best Employers Study” sub coordonarea Aon plc, lider mondial în furnizarea de soluţii privind managementul riscului şi consultanţă în domeniul resurselor umane.

Citeste articolul

1asig.ro (MediaXprimm)

Aon a desemnat ALLIANZ-TIRIAC Asigurari drept cel mai flexibil asigurator


26 Sept. 2014: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a fost numit cel mai flexibil asigurator al anului de catre Aon Romania, in cadrul galei anuale organizate de compania de brokeraj. Evenimentul a avut loc joi, 25 septembrie a.c., la Palatul Cantacuzino.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Un român cheltuie de 21 de ori mai puţin pe asigurări decât alt european


21 Sept. 2014: Industria locală de asigurări continuă să facă paşi în spate în raport cu piaţa europeană, de vreme ce bugetul mediu alocat pentru achiziţio¬narea de asigurări s-a situat anul trecut la 92 de euro, de 21 de ori mai puţin decât media la nivelul UE, arată datele Autorităţii de Suprave¬ghere Financiară (ASF) şi Insurance Europe.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Companiile aeriene locale vor plăti mai mult pentru asigurare


10 aug 2014: „Piaţa locală de asigurări de aviaţie este limitată, riscurile sunt transferate pe alte pieţe, ceea ce face ca indirect efectul să fie resimţit, iar companiile aeriene să plătească prime mai mari“, a declarat pentru ZF Valentin Tuca, CEO al brokerului Aon.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Cât profit fac brokerii de asigurări: de la 3% la 75% din venituri. Cine conduce piaţa


“Businessul brokerilor afiliaţi vine prin intermediul companiei din care fac parte, iar majoritatea poliţelor intermediate de aceştia sunt Casco“, a explicat Valentin Ţuca, CEO al brokerului AON, unul dintre cei mai mari brokeri specializaţi pe segmentul corporate.

Citeste articolul

Business Magazin

Costul nevăzut al dezamăgirii angajaţilor: patru din zece ar pleca oricând din companie


Patru din zece angajaţi nu sunt deloc motivaţi şi implicaţi în activităţile pe care le fac la serviciu, iar numărul celor care doresc să îşi părăsească actualul angajator este în creştere. Datele provin dintr-un studiu al Aon Hewitt, dar oare cum se traduce stabilitatea în creştere a angajaţilor români din ultimii ani?

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Valentin Ţuca numit CEO Europa Centrală şi de Sud-Est al brokerului Aon


Valentin Ţuca va conduce începând cu 1 noiembrie operaţiunile din Europa Centrală şi de Sud -Est ale brokerului de asigurare Aon, după ce în ultimele doisprezece luni acesta s-a ocupat de afacerile de pe plan local ale companiei.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Seful brokerului Aon: Creşteri de două cifre în asigurări vom vedea abia din 2016, pentru anul viitor mă aştept la un avans de 5%


Anul 2012 nu a adus modificări importante pe piaţa de asigurări, iar cel mai probabil asigurătorii vor închide anul cu o creştere uşoară a primelor subscrise, afirmă Ţuca, CEO al Aon Europa de Centrală şi de Sud-Est.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Creşte presiunea pe asigurători: despăgubirile sar cu două cifre, dar afacerile stagnează


Creşterea despăgubirilor concomitent cu stagnarea afacerilor pune o presiune din ce în ce mai mare pe industria asigurărilor, care de şase ani se confruntă cu pierderi uriaşe, şi ar putea conduce la majorarea tarifelor poliţelor.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Riscurile operaţionale ale băncilor după criza financiară: Ştirbirea reputaţiei este pe locul întâi. Care sunt cele mai mari riscuri bancare


Ştirbirea reputaţiei, frauda angajaţilor şi incapacitatea de a reţine cei mai buni oameni sunt cele mai importante trei riscuri sub controlul băncilor, relevă un raport al celui mai mare broker de asigurări din lume, Aon, prezentat marţi seară în cadrul conferinţei "Atenţie, riscurile nu sunt în criză", organizat de Aon România şi Institutul Bancar Român în Bucureşti.

Studiul pune pe primele trei locuri într-un top 10 al riscurilor globale, aflate sub controlul băncilor sau nu, încetinirea creşterii economice, schimbările legislative şi disponibilitatea capitalului.

Citeste articolul

Ziarul Financiar

Valentin Tuca, Aon: Riscul asigurabil în România este de 70-100 mld. euro


Companiile de stat si firmele mijlocii cu actionariat romanesc sunt cele mai putin asigurate afaceri din Romania, iar riscul asigurabil local se ridica la 70-100 mld. euro, crede Valentin Tuca, director general al Aon Romania, sucursala locala a celui mai mare broker de asigurari din lume.

Citeste articolul

      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon