Esti aici: Despre noi > Testimoniale
cariere Aon

Motor-active IFN SA

Ne revine deosebita placere de a recomanda cu toata increderea compania Aon Romania, atat pentru calitatea servicíilor oferite, cat si pentru promptitudinea si profesionalismul cu care raspunde soiìcitarilor adresate. Colaborarea Motor-active IFN SA cu Aon Romania dateaza din 2001, vechimea acestui parteneriat fiind expresia modului in care broker-ul a raspuns de-a lungul timpului solicitarilor companiei noastre de leasing in conditiile in care standardele de caiitate si performanta au crescut de la an la an, in linie cu exigenteìe pietei serviciilor ñnanciare, dar si cu strategia de crestere a propriului business. In contextul unui mediu in permanente schirnbare, Aon Romania a demonstrat ca are capacitatea de a se adapta rapid la cerintele si asteptarile clientilor sai, incercand in permanenta sa implementeze proactiv modificari in fluxurile si procesele interne si imbunatatind continuu relatiile cu asiguratorii, in scopu! oferirii de avantaje competitive si de plus de valoare partenerilor din portofoliul sau.

Okan Yurtsever
Director General
Motor-active IFN SA

FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCURESTI

In Romania, FCC's construction activity is channeled through the Romanian Branch whose work involves activities in the construction sector. In our activity we always rely on Aon's dependable service, its innovative solutions regarding risk management, but more than that on its commitment and promptness. We highly appreciate its responsiveness and professionalism and we sincerely recommend Aon to any company who wants to make its business more successful.

Sebastien Picaut
General Manager
FCC CONSTRUCCION SA BARCELONA SUCURSALA BUCURESTI

Quadrant Amroq Beverages SRL

Ne face placere sa recomandam cu toata increderea Aon Romania, pentru calitatea serviciilor oferite, promptitudinea si profesionalismul cu care raspunde solicitarilor adresate. Din anul 2008, de cand colaboram cu Aon Romania, am primit consultanta de specialitate pentru toata gama de serviciì de asìgurare, de care societatea noastra a avut nevoie, cu precadere in sfera asigurarilor auto. Serviciile furnizate de catre Aon Romania s-au ridicat si se ridica in continuare, de fiecare data, la nivelul cerintelor noastre, adaptandu-se atat nevoilor specifice, cat si celor financiare. Va rog sa nu ezitati sa ne contactati pentru detalií suplimentare legate de colaborarea Quadrant Amroq Beverages SRL, parte a grupului PepsiCo, cu Aon Romania.

Quadrant Amroq Beverages SRL

S.C. Mechrom Industry S.R.L.

In anul 2009, un incendiu de proportii a mistuit aproximativ 60% din fabrica situata in Comuna Maracineni, iudetul Arges, implicatiile fiind unele maiore, atat direct prin prisma bunurilor afectate de incendiu, cat si indirect, prin prisma stoparii procesului de productie si implicit a pierderilor financiare suferite. Aon Romania a actionat ca un profesionist desavarsit, prin prisma consultantei oferite la identificarea riscurilor, la plasamentul optim al programului de asigurari, conform profilului de risc identificat, anterior producerii evenimentului nefericit, iar ulterior, dupa producerea lui, Aon Romania a actionat ferm si a coordonat impreuna cu inspectorii de dauna ai asiguratorului si cei ai Iichidatorului de dauna, inchiderea dosarului de dauna sì, implicit, plata finala si totala daunelor suferite.

S.C. Mechrom Industry S.R.L.

      

Newsletter Aon


Abonare      
retea Aon