Logo AonLogo EnelLogo Metropolitanlife

Informatii utile despre produsul de asigurare Enel PrudAsig si conditiile in care este oferit

Va multumim pentru interesul acordat acestui produs si va rugam sa cititi cu atentie informatiile urmatoare. Va rugam sa ne contactati daca doriti informatii suplimentare pentru luarea unei decizii privind cumpararea acestei asigurari.

Produsul de asigurare Enel PrudAsig va este oferit de catre Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala Bucuresti, prin intermediul Aon Romania Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L. (Aon) in parteneriat cu Enel (Enel Energie S.A./Enel Energie Muntenia S.A.).

Enel nu desfasoara niciun fel de activitate de intermediere/asistenta in asigurari in legatura cu produsul Enel PrudAsig, orice responsabilitate fiind a Asiguratorului si a Brokerului Aon

Despre produs

Asigurarea Enel PrudAsig este un produs creat special pentru clientii ENEL, astfel incat acestia sa poata beneficia de acoperire pentru cele mai frecvente riscuri care se produc in Romania: incapacitate totala permanenta de munca sau deces ca urmare a unor accidente sau a unor imbolnaviri.

In acelasi timp, ne dorim ca dumneavoastra sa beneficiati si de avantajul unei prime lunare competitive si foarte accesibile. De aceea, Enel PrudAsig nu este o asigurare cu capitalizare, ci este o asigurare destinata strict protectiei dumneavoastra si nu generarii de castiguri.

Enel PrudAsig functioneaza la fel ca o asigurare de tip Casco, principalele avantaje fiind:

Descarcati aici conditiile de asigurare.

Despre noi

Aon Romania este subsidiara locala a liderului mondial Aon.

Aon plc (NYSE:AON) este lider mondial in risk management, brokeraj de asigurari si reasigurari si solutii pentru departamentele de resurse umane. Cei peste 66.000 de colegi din 120 de tari ofera solutii innovative de administrare a riscului si dezvoltare a programelor de beneficii pentru angajati.

Aon Romania ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, management de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati sau institutii financiare. Aon Romania detine certificatul de management al calitatii ISO 9001/2008. Pentru mai multe detalii vizitati www.aon.ro

Metropolitan Life face parte din grupul MetLife. Infiintata in 1868, MetLife ofera la nivel global asigurari de viata, anuitati, beneficii pentru angajati si servicii de administrare a activelor. Cu aproape 100 de milioane de clienti, MetLife are operatiuni deschise in aproape 50 tari si detine pozitii de conducere in piete din Japonia, America Latina, Asia, Europa si Orientul Mijlociu.

Datele noastre de identificare sunt:

S.C Aon Romania Broker de Asigurare - Reasigurare S.R.L., cu sediul social (inclusiv pentru corespondenta) in Bucuresti, Victoria Center - Calea Victoriei 145, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13157/1991, Cod Unic de Inregistrare 348774, inscrisa in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal 3266, Autorizarea CSA nr. 4/2001, numar de inregistrare in Registrul brokerilor de asigurare RBK - 003/2003, Aviz CSSPP nr. 13/2007, Registrul CSSPP Cod AMJ-RO-361231, Certificata ISO 9001/2008.

MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala Bucuresti, o societate Irlandeza constituita sub forma de "private company limited by shares", cu sediul social in Str. Lower Hatch, nr. 20, Hatch, Dublin 2, Irlanda, inregistrata la Oficiul Registrului Societatilor din Dublin sub numarul 415123 si autorizata de Banca Centrala a Irlandei cu nr. C42062, prin sucursala sa din Romania, Metropolitan Life Asigurari MetLife Europe d.a.c. Dublin Sucursala Bucuresti, cu sediul social in Bd. Lascar Catargiu, nr 47-53, etaj 4, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/135/07.01.2016, avand cod unic de identificare 35383464.

Telefon relatii client pentru acest produs: +4 0372 561 380.

Clauze cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal

Aon Romania este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 3266.

Conform legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, art. 12,13,14 15, Asiguratul persoana fizica isi poate exercita dreptul de a fi informat, de acces si interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Asiguratul persoana fizica isi poate exercita drepturile prevazute la art 4 aliniatul 2 sau la art. 12-15 din legea 677/2001, depunand la sediul central al Aon Romania o cerere scrisa, datata si semnata.

Toate datele cu caracter personal furnizate de client catre Aon Romania sunt necesare, colectate prelucrate si folosite pentru incheierea contractului de asigurare (polita de asigurare) a carei valabilitate este strans conditionata de autenticitatea lor.

Aon Romania depune toate eforturile pentru a asigura confidentialitatea tuturor datelor furnizate de catre clienti. Clientul are obligatia de a furniza datele cerute complet, corect si adevarat pentru incheierea unui contract de asigurare perfect valabil. Furnizarea gresita a acestora atrage dupa sine penalizari in conformitate cu legea, iar furnizorul lor se face responsabil de suportarea acestora.

Clientul furnizor al datelor cu caracter personal are tot dreptul de acces, de interventie si opozitie asupra datelor furnizate conform Legii 677/ 2001.

Clientul poate cere incetarea imediata a prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate, situatie in care va depune la sediul central al Aon Romania, pe baza buletinului/cartii de identitate, o cerere scrisa, semnata si datata, in care va preciza acest lucru.

Adresa:
Aon Romania Broker de Asigurare Reasigurare S.R.L.
Victoria Center
Calea Victoriei nr. 145, Et. 7, Sector 1, Bucuresti
Telefonic:
+021 212 58 16